Woonfeest workshop décopatch

Oktober is dé woonmaand bij uitstek. Daarom is het tijdens deze gehele maand Woonfeest bij Jacobs & Jacobs. Elke zaterdag wordt er extra aandacht besteed aan het nieuwe woonseizoen en geven wij graag persoonlijk woonadvies. Zaterdag 11 oktober vond er een mini-workshop en demonstratie décopatch plaats. De opkomst was een groot succes en vele deelnemers hebben een zelfgemaakt woonaccessoire mee naar huis kunnen nemen.

U ziet het zelf in het filmpje!


 

Woonsfeerdagen

U herinnert het zich vast nog wel…
Ook u heeft als kind vast wel eens een kijkdoos gemaakt. Veelal een schoenendoos met daarin stukjes papier of karton waarop mensen, meubelen en accessoires getekend stonden. Zo’n kijkdoos was een enorme belevenis, vol verrassing en inspiratie. Precies het gevoel dat u nu ervaart als u aankomt bij de levensgrote kijkdoos in de uitgebreide showroom van Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers in Nistelrode. Bij Jacobs & Jacobs gaat het om het ontdekken en realiseren van jouw ideale woonstijl. Daar komt veel gevoel bij kijken. Daarom hebben we gezocht naar een manier van presenteren die voor ‘ouderwetse’ opwinding zorgt. Zodoende kwamen we uit bij een presentatie vanuit een heuse, levensgrote kijkdoos. Alleen de komende weken tref je ‘m aan in de showroom.
 


 

Succesvolle Ladies Only Nights!

Eerder dit jaar organiseerde Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers samen met tien regionale ondernemingen de Ladies Only Nights. Deze vonden plaats in onze winkel aan Laar 1 in Nistelrode. Alle drie de avonden waren een groot succes; de opkomst was enorm, evenals de waardering voor het programma. U ziet het zelf in het filmpje.