Maak een moodboard en win een een 3D interieurontwerp t.w.v. €500,-!

Een moodboard is dé ideale manier om uw interieurwensen en -dromen te visualiseren. Met afbeeldingen uit fashiontijdschriften en woonmagazines, stukjes stof, knopen en kleurstalen is het onder andere mogelijk om uw ideeën tot uiting te brengen. Maar hoe gaat zo’n moodboard in zijn werk? Jacobs & Jacobs leggen dit in 5 simpele stappen uit. Veel plezier!

 

Stap 1.

Voor de ondergrond van het moodboard is het belangrijk dat het wat steviger is dan een normaal A4-papier. Dit kan bijvoorbeeld dikker papier, karton of een mdf plaat van ongeveer 3mm dik zijn. Een moodboard kan zowel op een A4- als een A3-formaat worden opgesteld.

 

Stap 2.

Tegenwoordig zijn afbeeldingen niet meer alleen in print te vinden. Ook het internet staat vol van de afbeeldingen, net zoals het assortiment van Jacobs & Jacobs in beeld is gebracht op de website. Verzamel eerst zoveel mogelijk tijdschriften, inspiratievolle websites (zoals Pinterest) en materialen (stof, kleurstalen, patronen) die u leuk lijken om te gebruiken voor een moodboard alvorens naar de volgende stap te gaan.

 

Stap 3.

Zodra u een hele verzameling aan inspiratievolle bronnen bij elkaar heeft gevonden, kunt u op zoek gaan naar foto’s die een bepaalde sfeer uitstralen die u aanspreekt. Denk hierbij aan een moderne, klassieke, landelijke, kleurrijke of excentrieke sfeer. Iedere foto die u raakt, knipt u uit en stalt u uit op tafel.

 

Stap 4.

Nu beschikt u over een hele verzameling beelden en materialen en is het tijd om een selectie te maken. Leg afbeeldingen, zónder deze gelijk vast te lijmen, op de ondergrond en mix en match deze net zolang tot u een mooie combinatie van kleuren, afbeeldingen en sferen heeft. Schuw niet om materialen of afbeeldingen te laten overlappen, een moodboard is iets creatiefs en daarin zijn geen grenzen!

 

Stap 5.

Inmiddels ligt uw moodboard waarschijnlijk goed gevuld op tafel. Neem even de tijd en bekijk uw creatie van een afstand. Misschien ziet u nog iets waarmee u niet tevreden bent. Pas het moodboard naar tevredenheid aan en plak dan alles vast op de ondergrond. Even laten drogen en uw moodboard is klaar!

 

Succes met het maken van uw moodboard. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de prachtige resultaten! U kunt uw moodboard tot en met zaterdag 25 oktober 2014 inleveren in de winkel om zo kans te maken op een 3D interieurontwerp t.w.v. €500,- of één van de cadeaubonnen. Wij zien u graag tijdens het Woonfeest!

 

Jacobs & Jacobs, úw Woonsfeermakers

JenJ_flyer_WOONfeest_LR-1

 

 

 

 

Een persoonlijk interieur realiseer je samen!

Uw woonsfeermakers; Twan en Bart Jacobs. Broers, muziekmakers en bovenal; gepassioneerde vormgevers van woondromen. Beide hebben een voorkeur voor modern wonen, waarbij gemak en comfort niet uit het oog worden verloren. Zij maken uw woonwensen concreet, want een interieur kan zowel mooi, comfortabel als betaalbaar zijn. Vanuit dit standpunt geven ze hun advies, zodat u tot unieke, persoonlijke keuzes komt, waar u ongekend lang én veel van zult genieten.