Heeft u een grote woonwens voor uzelf of een ander?

 

Laat uw woonwens gratis uitkomen dankzij Jacobs & Jacobs

Nistelrode – Droomt u van een heel luxe fauteuil of een uiterst decoratief karpet? Of gunt u een ander die prachtige lamp of dat handige dressoir? Laat een woonwens voor uzelf of een ander in vervulling gaan, zonder dat het u iets kost! Het kan nu dankzij Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers!

 

wensen_komen_uitSpeciale Wensstoel

De Woonsfeermakers van Brabant vinden de decembermaand de gezelligste maand van het jaar. Als woonsfeermakers doen zij juist dan graag iets extra’s. Daarom gaan zij u in deze feestmaand flink verrassen! Vanaf nu treft u in de winkel van Jacobs & Jacobs een speciale Wensstoel aan. Iedereen is van harte welkom om hier zijn of haar wens aan te bevestigen. Dat kan een bijzondere woonwens zijn waarover u al langer droomt. Het kan ook een woonwens voor iemand anders zijn, die u het zo enorm gunt. Want de decembermaand staat natuurlijk ook volop in het teken van familie en vrienden.

 

Deelname voor iedereen

Iedereen mag deelnemen aan deze feestelijke actie. Vul in de winkel uw persoonlijke wenskaart in met het woonartikel waar u van droomt. Voorzie deze van een motivatie en bevestig het wenskaartje aan de Wensstoel. Iedere bezoeker mag gedurende de looptijd van de actie maximaal drie kaartjes bevestigen. Bij de stoel zijn allemaal vrolijke accessoires aanwezig om de wens mee vast te maken.

 

 

Favoriete woonproduct

Kom nu naar Jacobs & Jacobs en bevestig uw wens aan de Wensstoel. De gelukkige winnaars worden onder andere op de internetsite www.jacobsenjacobs.nl bekendgemaakt. Komt uw droom uit en wint u uw favoriete woonproduct?

Pak die kans!

U vindt Jacobs & Jacobs aan Laar 1 in Nistelrode, recht tegenover Van Tilburg Mode.
Parkeren kunt u er gratis.

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers, dé plek waar woondromen uitkomen en wensen in vervulling gaan.

Een persoonlijk interieur realiseer je samen!

Uw woonsfeermakers; Twan en Bart Jacobs. Broers, muziekmakers en bovenal; gepassioneerde vormgevers van woondromen. Beide hebben een voorkeur voor modern wonen, waarbij gemak en comfort niet uit het oog worden verloren. Zij maken uw woonwensen concreet, want een interieur kan zowel mooi, comfortabel als betaalbaar zijn. Vanuit dit standpunt geven ze hun advies, zodat u tot unieke, persoonlijke keuzes komt, waar u ongekend lang én veel van zult genieten.