hapje-drankje5

Oktober is dé woonmaand bij uitstek.

Oktober is dé woonmaand bij uitstek. Daarom is het tijdens deze gehele maand Woonfeest bij Jacobs & Jacobs.

 

Elke zaterdag wordt er extra aandacht besteed aan het nieuwe woonseizoen en geven wij graag persoonlijk woonadvies. Er zijn speciale acties, creatieve workshops en demonstraties waardoor u snel meer te weten komt over de nieuwste woontrends.

 

Ook zijn er lekkere hapjes en drankjes uit de streek. Maak tijdens het Woonfeest bovendien kans op leuke prijzen!

 

Als u uw zelfgemaakte moodboard bij ons inlevert, maakt u namelijk kans op een 3D interieurontwerp t.w.v. €500,- of één van de cadeaubonnen. Hoe het maken van een moodboard in elkaar steekt, vindt u hier.  Houd de website in de gaten voor updates over de exacte tijden en data van de workshops en demonstraties. Samen maken wij er een feest van. Welkom bij dé Woonsfeermakers van Brabant!

 


 

‘Creatief vlechten met wilgentenen’

Workshop ‘Creatief vlechten met wilgentenen’ erg gezellig!

Zaterdag 18 oktober was het Woonfeest weer in volle gang. Uit de gratis workshop en demonstratie ‘Creatief vlechten met wilgentenen’ zijn leuke interieuraccessoires voortgekomen. Van vogelvoedermandjes tot waxinelichthouders; van alles kon worden gevlochten onder leiding van Jac de Cock. Al met al een geslaagde zaterdag!

 

Jac de Cock – vlechten met wilgentenen

Jac de Cock uit Stevensbeek is een vlechter met wilgentenen. Loopt u warm voor de natuur en creatieve activiteiten met natuurlijke materialen? Dan biedt Jac de Cock naast creatief vlechten ook workshops ambachtelijk vlechten aan. Hier kunt u producten maken zoals manden, eendenbroedkorven, vogelvoederhuisjes en kippenmanden. Ook voor het grotere wilgenwerk bent u bij Jac de Cock aan het juiste adres. Denk hierbij aan een prieeltje, berceau of tuinscherm van levende wilgentakken.

U kunt van deze workshop veel leren en opsteken van de vele ideeën/mogelijkheden die de wilgentak van het griend en de wilgenboom uit de natuur u biedt. En niet alleen voor uzelf maar ook voor uw familie, vrienden, collega’s en kinderen vanaf 6 jaar.
Neem voor meer informatie contact op:
E-mail: jac_de_cock@hotmail.com
Website www.creajac.teepe.net


 

Workshop décopatch een feest!

 

Afgelopen zaterdag was het Woonfeest een daverend succes! De workshop décopatch van gediplomeerd interieurstyliste Karin Tonneij werd druk bezocht. De creaties van de deelnemers zijn zeer indrukwekkend en zo hebben zij weer een leuk woonaccessoire om mee naar huis te nemen.
Bekijk hier het filmpje en de foto’s om een impressie te krijgen.

 


 


 

Idees Workshops

Voor Idees creatieve workshops verzorgt Karin Tonneijk leerzame, ontspannen en vooral gezellige creatieve workshops aan volwassenen en kinderen. Deelnemen kan in groepsverband of individueel. De workshops worden in studio Idees te Veldhoven of op locatie gegeven. Bekijk hier de website van Idees Workshops (http://www.ideesworkshops.nl).

i83976022._szw1280h1280_

 


 

Workshop ‘Creatief vlechten met wilgentenen’ erg gezellig!